RAALTE GEEFT RUIMTE OM TE ONDERNEMEN

Welkom in Raalte. Hier geven we ruimte aan onze ondernemers en de initiatieven in Raalte. Raalte is een gemeente van ondernemers en levensgenieters. We werken hard en we feesten hard. En je bent van harte welkom. Om zaken te komen doen, te werken of alleen te komen genieten...

"Als ik over het industrieterrein loop, ben ik echt supertrots op Raalte’’, zegt Henk Wijnberg na 37 jaar bij Dunlop. Ondernemen in Raalte gaat erg goed. Dunlop is een Raalter bedrijf en dat hopen we zo lang mogelijk te blijven".

Henk Wijnberg

Dunlop - Raalte

VIND RUIMTE VOOR JOUW BEDRIJF

Van nature zijn we ietwat eigenzinnig. En we varen graag onze eigen koers. Onze open ‘we doen het samen’ mentaliteit maakt ons sterker, innovatiever en aantrekkelijker. We geloven dat het leven samen beter wordt. We geloven dat delen vermenigvuldigt. We gunnen elkaar de handel en helpen elkaar vooruit. Hier is ruimte voor verschillende meningen, waarbij we elkaar uitdagen om groter en sterker te worden.

LOKALE VERHALEN

Bijna 40.000 inwoners in onze gemeente. Elk met een eigen verhaal. In 'Lokale Verhalen' stellen we je voor aan de ondernemers en talenten van Gemeente Raalte, nieuw en oud.

Bouwbedrijf Gebr Meijer

“We willen bijdragen aan een schone, leefbare omgeving”

Verduurzamen is topprioriteit bij Gebroeders Meijer

Lees meer »