FloesPhotography_verhaal

Succesvol starten als ondernemer? Floris Roelfsema uit Raalte heeft grootse plannen met zijn bedrijf Floes Photography. Al op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door de kracht en schoonheid van auto’s. Onlangs bezocht hij bijeenkomst van het Starterscafé Raalte.

Waarom ben jij je eigen onderneming begonnen?

“Tijdens mijn studie International Business Studies ontmoette ik een ondernemer die autotoertochten voor exclusieve auto’s organiseerde. Het vastleggen van zulke evenementen leek mij wel iets. Al gauw kocht ik mijn eerste fotocamera en niet veel later ging ik aan de slag. In 2021 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.”

Welke tip geef jij aan andere starters?

“Wees zichtbaar om een blijvende indruk te maken op jouw doelgroep en bedenk een goede strategie waarmee je jouw bedrijf op de kaart kunt zetten. Natuurlijk is het een slim idee om contact te leggen met andere ondernemers en deel te nemen aan netwerkbijeenkomsten als het Starterscafé. Misschien levert het je wel nieuwe samenwerkingen op!”

Waar wil je de komende jaren naartoe met jouw bedrijf?

“Mijn missie is om bedrijven en zzp’ers te helpen hun publiek en de naamsbekendheid te vergroten. Mijn doel is om ze te helpen de kracht van fotografie en sociale media te begrijpen en op zoek te gaan naar verbindingen die veel verder reiken dan alleen het internet.”

Mooi verhaal? Deel het dan!

HEB JIJ OOK EEN VERHAAL DAT VERTELD MOET WORDEN?

Meer verhalen die je misschien leuk vindt...

Bouwbedrijf Gebr Meijer

“We willen bijdragen aan een schone, leefbare omgeving”

Verduurzamen is topprioriteit bij Gebroeders Meijer

Lees meer »

Van der Vegt Fijnmetaal

“We zijn altijd innovatief bezig”

Van der Vegt Fijnmetaal maakt precisie-onderdelen in kleine oplagen

Lees meer »