Evenementen

Raalte On Ice | 6 december – 5 januari

In prachtige winterse sferen kan middenin het centrum van Raalte een maand lang geschaatst worden op de overdekte ijsbaan. Van vrijdag 6 december 2024 tot en met zondag 5 januari 2025 is de ijsbaan geopend. Kijk op www.raalteonice.nl voor de activiteiten en openingstijden.

Sintkoopzondag | 24 november

 In het centrum van Raalte kun je al je Sintinkopen doen en genieten van de gezelligheid en verschillende activiteiten. 

Sallandse Wandelvierdaagse | 29 oktober – 1 november

Tijdens de Sallandse Wandelvierdaagse kunnen wandelliefhebbers maar liefst 4 dagen op stap door het prachtige Sallandse landschap. Op de laatste dag wacht hen een feestelijk onthaal in het centrum van Raalte.  Meer informatie is te vinden op: sw4d.nl

Koopzondag | 29 september

De nieuwe collecties en producten liggen in de winkel, dus een bezoekje aan Raalte is meer dan de moeite waard. De Grote Markt is het walhalla voor kinderen met leuke activiteiten en een kinderrommelmarkt.

Modeshow | 28 september

Najaars- en wintercollectie in de Plaskerk Op de catwalk worden de nieuwste najaars- en wintercollectie getoond. Het belooft in ieder geval weer een waar modespektakel te worden. Wees er snel bij, want er zijn beperkte plekken beschikbaar in de kerk. De winkels hangen vol met de nieuwste collecties, dus je kunt gelijk je slag slaan.

Snuffelmarkt en kinderrommelmarkt | 24 juli – 28 augustus

Kinderen kunnen een grondplek van 2 meter reserveren voor 5 euro voor het verkopen van (overtollig) speelgoed en een mooi zakcentje bijverdienen. Voor volwassenen zijn er voor 10 euro grondplekken beschikbaar van 4 meter voor de verkoop van tweedehands spullen.Opbouwen kan vanaf 9.00 uur.